Frequently asked questions

Transit Company Suriname is een Surinaamse vervoersdienst speciaal ontwikkeld om reizigers de beste vervoersmogelijkheden voor de beste prijs te bieden. Transit Company Suriname bestaat uit meerdere bedrijfstakken waaronder Transit Airport Shuttle, Transit Rental Cars en TrasitCard. Transit ontwikkelt doorlopend nieuwe diensten en producten voor de Surinaamse transport en toerisme sector.

Transit biedt betrouwbare en betaalbare airport transfers van en naar de Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname. Daarnaast biedt Transit een uitgebreid aanbod aan taxi diensten speciaal voor reizigers.

Transit Airport Shuttle biedt airport transfers tegen budget tarieven. Onze professionele chauffeurs zijn getraind en gecetificeerd. Onze voertuigen worden wekelijks gekeurd en gecheckt. Transit Airport Shuttle is gecertificeerd door ESU Tourism Standards Organization, het internationaal toerisme keurmerk voor de Surinaamse toerismesector. Transit Airport Shuttle voldoet aan de EU regelegeving, AVG (GDPR) regelgeving welke garandeerd dat uw privacy altijd gewaarborg is.

Bij het plaatsen van een boeking voor een airport shuttle of airport taxi geeft u uw volledige naam, telefoonnummer en email door via het boekingsformulier op onze homepage. U geeft verder uw vluchtnummer, aankomstdatum en aankomsttijd aan. U kunt verder op het formulier ook aangeven in welke extra’s u geinteresseerd bent en of u een airport shuttle of shared taxi wilt boeken. U ontvangt vervolgens een mail van ons met uw boeking en de algemene voorwaarden. Mocht u oneens zijn met de voorwaarden of een boeking willen wijzigen dan reageert u op de mail en verzend deze naar ons toe.

Service extra’s zijn additionele diensten en producten die Transit Airport Shuttle geheel gratis aanbied aan haar passagiers. Hiermee verhogen wij de klantentevredenheid van onze passagiers.

Na het invullen van een boekingformulier ontvangt u per mail een boekingconfirmatiemail. Bij uw landing en na de afhandeling bij de douane en immigratiedienst wordt u vriendelijk opgewacht door één van onze professionele chauffeurs. Onze chauffeurs kunt u herkennen aan het uniform met de transit logo hierop. Die helpt u vriendelijk met uw koffers (bagage) en wordt u verder begeleid naar de shuttle bus of taxi.

De Transit Tourist Gift Card is een gift card die tijdelijk aan alle passagiers van Transit Airport Shuttle die er gebruik van willen maken word uitgereikt. De kaart heeft een saldo van 15 euro voor airport shuttle passagiers en 25 euro voor airport taxi passagiers. Deze gift card kan gebruikt worden voor het betalen van taxi’s, fietshuur, korting bij het reserveren van accomodatie en tour boekingen.

Bent u ontevreden over onze dienstverlening, een chauffeur of boeking? Heeft u verbeterpunten voor onze dienstverlening? U kunt als klant met al uw klachten terecht bij onze afdeling Customer Satisfaction die u kunt bereiken via telefoon SURINAME +597 8900544, NEDERLAND +31 637709419 en customers@transitairportshuttle.com.