Werken met Transit Airport Shuttle

Uitleg en instructies

Beste Chauffeur,

Bedankt voor uw interesse om als gecontracteerde vervoerder te werken met Transit Airport Shuttle.

Transit Company is een onderneming met Surinaamse roots. We zijn thans gevestigd op Schiphol Aiport in Nederland. Wij zijn een innovatieve onderneming en zijn gespecialiseerd in het vervoeren van passagiers van en naar Schiphol airport in Nederland en Johan Adolf Pengel Airport in Suriname. Dit betekent dat wij optimale service willen bieden aan onze gewaardeerde klanten die ons prachtig land Suriname bezoeken.

Om te voldoen aan de standaarden die de internationale reiziger van ons verwacht zijn er een aantal vereisten die ons helpen om de kwaliteit en service te waarborgen.

Als onderdeel van onze bedrijfsvoering zijn chauffeurs periodiek vereist trainingen en workshops bij ons te volgen waaronder:

 • Klantvriendelijkheidstraining
 • Toeristische trainingen
 • EU toerisme en privacy regels: Privacy (AVG) regels, etc.

Wij willen dat de chauffeurs die aan ons verbonden zijn het beste halen uit deze job waarbij zij zich zowel financieel als professioneel verder kunnen ontwikkelen. Vanaf Juni arriveren er 10 vluchten per week uit Nederland mert enkele duizenden passagiers waarvan een goed deel hiervan door Transit Airport Shuttle vervoerd zal worden.

Het is de bedoeling dat de voertuigen die bij Transit Airport Shuttle gebruikt worden periodiek een check-up ondergaan waaruit blijkt dat het voertuig (nog) in goede conditie verkeert zowel motorisch als onderstel en dergelijken. Dit geeft aan ons en onze klanten de zekerheid dat dienstverlening op een vlotte en optimale wijze zal gebeuren.

Volgende stappen die geregeld moeten worden zodat u aan de slag kan:

 • Auto checkup
  U dient uw voertuig bij een reputabele auto reparatie of keuringsinstantie te laten checken. Hieruit ontvangt u een gedetailleerd rapport van uw voertuig en de staat waarin deze verkeert. Indien alles naar behoren is kunt u verder.
 • Registratie en administratiekosten
  De formele aanmelding doet u bij ons op kantoor in Suriname aan de Madeliefjesstraat 8, met uw legitimatie (ID kaart of Paspoort), de papieren van uw voertuig, voertuig check-up rapport en administratiekosten van SRD 300,-. (alleen op afspraak).
 • Intakegesprek
  Er wordt contact met u opgenomen vanuit ons kantoor in Nederland om persoonlijk kennis met u te maken.
 • De Overeenkomst
  Om aan de slag te kunnen sluiten wij met chauffeurs (De gecontracteerde vervoerder) een overeenkomst waarin alle belangrijke zaken, de verdiensten en de werkwijze in geregeld zijn.
 • Training/workshops + documentatie (periodiek)
  Hier worden u de vereiste regels en werkwijze bijgebracht.
 • Installeer App
  U installeert de Transit Logistieke app op uw smartphone. Via de app komen uw opdrachten binnen en biedt tracking mogelijkheden zodat de gehele logistieke operatie op een efficiente wijzige kan worden beheerd.
 • Hierna bent u ready om regelmatig, dagelijks of op afspraak ritten van ons te ontvangen.

Transit Airport Shuttle is verantwoordelijk voor de boekingen en reserveringen, marketing en promotie en het regelen van de logistieke planning, uitbetalen van de chauffeurs, etc.

Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vriendelijk verwelkomen, assisteren op de airport en vervoeren van de passagiers naar hun verblijf in Paramaribo en omstreken. Verder bent u zelf verantwoordelijk voor onderhoud van uw voertuig, benzine voor het voertuig, afdragen van belastingen en ervoor zorgen dat u en uw voertuig voldoet aan de Surinaamse regelgeving.

Chauffeurs (gecontracteerde vervoerders) werken volgens een revenue split model met Transit Airport Shuttle.

 • Transit Airport Shuttle – 35%
  (Marketing en acquisitiekosten, management fee, boeking fee, customer support)
 • Chauffeur – 65%
  (voertuigonderhoud, benzine, uw loon, belastingen)

Voor het aanmelden bij onze account manager in Suriname dient u een afspraak te maken via WhatsApp.

Indien u geinteresseerd bent kunt u zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Door de vele reacties die we hebben ontangen zijn we genoodzaakt een pre-selectie te maken.